KAAKAOSEREMONIAT

20200818_161226%20(1)_edited.jpg

Kaakaoseremonioissani nautitaan lempeää ja lämmittävää, sydäntä avaavaa seremoniakaakaota ja lauletaan yhdessä. Kumpikin edellämainituista aiheuttaa euforista tunnetta, missä on helppo kohdata itsensä rakkaudesta käsin. Seremonioissa on myös tilaa syventyä omaan matkaan, omaan sisäisyyteensä.

Kaakaoseremonioiden teemat vaihtelevat tilanteen mukaan, ja jos haluat tilata seremonian, voimme suunnitella sen teemat ja sisällön myös yhdessä.Olen pitänyt naisille kaakaoseremonioita teemalla kohtu- ja sydänyhteys, sekä enemmän runonlauluun tai musiikkimatkaan painottuneita seremonioita.

 
Kaakao avaa tunneyhteyttä ja sydänyhteyttä, ja sen kanssa on todella ihanaa matkustaa omaan keskukseen. Seremoniakaakaon nauttiminen voi olla myös osana Morsiusseremoniaa, tai muita siirtymäriittien juhlistamisia.

Kaakaoseremonioita pidän yksin ja yhdessä ihanan Iina Mariian kanssa, jonka erityislahja on kehoyhteyden ja läsnäolon lempeä herättäminen.

Seremonioiden hinnat näet hinnasto- osiosta.

T
ulevat julkiset kaakaoseremoniat näet FB:sta sivuiltani Lotta Maija Music tai osiosta: 

seremoniat_kaakaoseremoniat_aitiysseremo

SEREMONIAT, KATOAVA KANSANPERINNE  

Kautta historian on monissa perinteissä kunnioitettu ja juhlittu erilaisia suuria siirtymisen kohtia ihmisen elämässä. Seremonioiden avulla koko yhteisö pääsee mukaan siirtymän voimaan ja täten myös tukee juhlittavan matkaa ja antaa näille elämän muutoskohdille arvoa ja merkitystä. Naisten siirtymäjuhlan aiheita voivat olla esimerkiksi äidiksi tuleminen, lapsen syntymä, naimisiin meneminen, vaihdevuosiin siirtyminen, eroaminen tai omalle elämäntehtävälle vihkiytyminen, mitä sinä koetkin seremonian arvoiseksi! Se voi olla näiden lisäksi henkilökohtainen seremonia omaan voimaan astumiseen, ilman mitään ulkoista tietynlaista syytä. Edellämainittujen seremonioiden lisäksi pidän Kaakaoseremonioita, ne ovat yhteisöllisiä matkoja omaan keskukseen, sydäntä avaavan ja lämmittävän kaakaon ja musiikin kanssa.                                                                                 

 

Voit tilata minulta seremonian itsellesi tai ystävällesi lahjaksi, vaikkapa ystäväporukan voimin. Suunnittelu tapahtuu yhdessä toiveita kartoittaen, ja seremonia luodaan yhteisen keskustelun pohjalta aina juhlittavan ajatusmaailmaa ja toiveita kunnioittaen.

 

Hinnastosta näet seremonioiden hinnat. 

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä

juuri sinulle / lahjaksi sopivan seremonian.

 

                                                               

IMG_20190614_113949_567.jpg