SEREMONIAT

Kaakaoseremoniat, Siirtymisriitit, Morsiusseremoniat, Äitiysseremoniat/Mothersblessings

 

Kautta historian on monissa perinteissä kunnioitettu ja juhlittu erilaisia suuria siirtymisen kohtia ihmisen elämässä. Seremonioiden avulla koko yhteisö pääsee mukaan siirtymän voimaan ja täten myös tukee juhlittavan matkaa ja antaa näille elämän muutoskohdille arvoa ja merkitystä. Naisten siirtymäjuhlan aiheita voivat olla esimerkiksi äidiksi tuleminen, lapsen syntymä, naimisiin meneminen, vaihdevuosiin siirtyminen, eroaminen tai omalle elämäntehtävälle vihkiytyminen, mitä sinä koetkin seremonian arvoiseksi! Se voi olla näiden lisäksi henkilökohtainen seremonia omaan voimaan astumiseen, ilman mitään ulkoista tietynlaista syytä. Edellämainittujen seremonioiden lisäksi pidän Kaakaoseremonioita, ne ovat yhteisöllisiä matkoja omaan keskukseen, sydäntä avaavan ja lämmittävän kaakaon ja musiikin kanssa.                                                                                 

 

Voit tilata minulta seremonian itsellesi tai ystävällesi lahjaksi, vaikkapa ystäväporukan voimin. Suunnittelu tapahtuu yhdessä toiveita kartoittaen, ja seremonia luodaan yhteisen keskustelun pohjalta aina juhlittavan ajatusmaailmaa ja toiveita kunnioittaen.

 

Äidin siunaus juhla 3-5h: 280e.

Kaakaoseremonia 3-4h 250e.   

Morsiusseremonia 4-6h: 300e

(näitä teen myös Maria Aronsonin, "Juuri Maman" kanssa. Kysy hintaa.)

Saunaseremonia 2-3h: 250e. 

Muut seremoniat 200-300e

(riippuen tapahtuman pituudesta ja sisällöstä.)

 

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä

juuri sinulle / lahjaksi sopivan seremonian.

KAAKAOSEREMONIA

Kaakaoseremonioissani nautitaan lempeää ja lämmittävää, sydäntä avaavaa seremoniakaakaota ja lauletaan yhdessä. Kumpikin edellämainituista aiheuttaa euforista tunnetta, missä on helppo kohdata itsensä rakkaudesta käsin. Seremonioissa on myös tilaa syventyä omaan matkaan, omaan sisäisyyteensä.

Kaakaoseremonioiden teemat vaihtelevat tilanteen mukaan, ja jos haluat tilata seremonian, voimme suunnitella sen teemat ja sisällön myös yhdessä.

Olen pitänyt naisille kaakaoseremonioita teemalla kohtu- ja sydänyhteys, sekä enemmän runonlauluun tai musiikkimatkaan painottuneita seremonioita. 

Kaakao avaa tunneyhteyttä ja sydänyhteyttä, ja sen kanssa on todella ihanaa matkustaa omaan keskukseen. Seremoniakaakaon nauttiminen voi olla myös osana Morsiusseremoniaa, tai muita siirtymäriittien juhlistamisia.

Kaakaoseremonioita pidän yksin ja yhdessä ihanan Iina Mariian kanssa, jonka erityislahja on kehoyhteyden ja läsnäolon lempeä herättäminen.

Pidän kaakaoseremonioita myös kitaravirtuoosi- ja mantramuusikko Veli Solan kanssa. Tulevat kaakaoseremoniat näet FB:sta sivuiltani Lotta Maija Music tai osiosta: 

 

 

 


Kaakaoseremonia 3-5h 250e + matkakustannukset.
Kaakaoseremonia 3-5h Iinan / Velin kanssa 490e + matkakustannukset.
Kaakaoseremonian voit tilata tästä:

Äidin siunausjuhla, äitiysseremonia, mothers blessing ceremony

Juhla ja hemmotteluilta tulevalle äidille. Äidiksi tuleminen on iso ja kaunis siirtymä, mikä kutsuu kasvamaan. Juhlassa hemmottelemme tulevaa äitiä ja syvennymme tämän siirtymän voimaan. Voimme  tehdä erilaisia siunaus-rituaaleja, esimerkiksi yhteisen voimakorun tai kehomaalausta, jalkakylpyä yrtein, hoitoja, kampauksen, runonlaulua, tai muuta toivottua, ja lopuksi syömme yhdessä. Ystävien kesken pyhitetty aika muistuttaa oman verkoston tuesta ja antaa kaikille osallistujille mahdollisuuden liittyä tähän siirtymän tuomaan lahjaan. Seremonia tapahtuu useimmin tulevan äidin kotona ja sen sisältö suunnitellaan aina yhdessä niin, että se sopii juhlittavalle parhaiten. Oivallinen vaihtoehto ”Baby showereille” ja tämän voi myös ostaa lahjaksi odottavalle ystävälle, vaikkapa ystävien kesken, jos tällainen on toiveissa.

Äidin siunausjuhla 4-5h 280e + matkakustannukset.
Ruuat tai paikka eivät kuulu hintaan.
Siunausjuhlan voit tilata tästä:

morsius-seremonia

Morsiusseremoniassa juhlistetaan tulevan morsiamen uuteen siirtymistä ystävien kesken. Morsius -Seremonia voi sisältää morsiussaunan, erilaisine kukka-yrttikylpyineen ja hoitoineen, kaakaoseremonian, yhdessä laulamista ja perinteiden mukaan loitsujen / toiveiden intentioimista uuteen tulevaan, sekä yhdessä syömistä ja runsauden juhlistamista. Seremonian sisältö riippuu morsiamen toiveista ja toteutuspaikasta. Tämä on ihana vaihtoehto "polttareille" ja hyvä lahja ystäviltä morsiamelle, jos tällainen on hänen toiveenansa. Kesto on 3-6h, sopimuksen mukaan. Hinta paikan etäisyyden ja keston mukaan. Ruuat tai toteutuspaikka eivät sisälly hintaan.
 

Hinta n. 280e (+ matkakustannukset).

Voit tilata morsiusseremonian tästä:

Muut siirtymäjuhlat ja seremoniat

Voit ottaa minuun yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva seremonia tai siirtymäjuhla.
Siirtymäjuhla / Seremonia 280-350e + matkakustannukset.

 

 

 

LOTTA MAIJA

 

 

musiclottamaija@gmail.com

FB / IG / Youtube - Lotta Maija Music

© 2020- All rights reserved Lotta Maija Music