top of page

Naisen Luonto

NAisen luonto retritti.jpg

~Retriitit ~ Kurssit ~ 

Naisen Luonto -tapahtumissa herättelemme Naisen Luontoa erilaisten voimaannuttavien elementtien kautta, muun muassa levon, liikkeen, äänen, kirjoittamisen ja jakamisen voimin.
 

Iina Kautiaisen ja Lotta Karpin ohjauksessa yhdistyy ammattitaito, kokemus ja sydämen kuuntelu. He ovat omien alojensa sydänammattilaisia, ja ohjaavat omien voimauttavien laatujensa kautta, intuitiivisesti, juurevasti ja lempeästi. Heidän ohjaus tukee omien tarpeiden kuuntelemista ja kunnioittamista. Erityiskenttänään Iinalla on sydänkehotietoisuus, meditaatio ja läsnäoleva liike ja Lotalla ääniyhteys ja luovuuden virralle avautuminen. Yhdessä he luovat tilan, jossa jokaisen sydämen luonnollinen voima ja luovuus voi virrata ja vahvistua äänen, liikkeen ja myötätuntoisen läsnäolon kannattelemina.

Lotan ohjauksessa pääset yhdistymään oman juuresi tukeen samalla kun annat äänen hengen kohota sydämesi väreinä ylös korkeuksiin. Hänen ohjauksessa voit avautua oman äänen kokemiseen ja yhdistyä siihen voimaan, jota juuri sinun äänellä on annettavanaan. Lotan pehmeys ja sallivuus luo tilan, jossa jokainen ääni todella on tervetullut ja kohotettu. Lotta avaa meitä äänellä luomiseen, ääniyhteyteen, luonnon laulamiseen, voimauttavaan aitouteen, sekä oman äänen parantavaan ja avaavaan voimaan.

Iinan ohjauksessa voit antaa oman kehon viisautesi ja intuitiosi johdattaa sinut olennaisen äärelle, vahvistaen kehotietoisuutta, vapauttaen kehon sen luonnollisen liikkeen virtaan ja löytäen uusia tapoja olla kehossasi. Iina tukee ohjauksessaan sinua luottamaan siihen mikä on läsnä, kehon luontaiseen tietämiseen sekä liikkeen eheyttävään voimaan samalla kun tunnet ja muistat yhteytesi kaikkeuteen ympärilläsi. Iinan kirkkaus ja lempeys saa jokaisen tuntemaan itsensä tuetuksi, hyväksytyksi ja nähdyksi. Hänen ohjauksessa välittyy juurien ja sydämen lempeä vahva virta, sallivuus, sekä jokaisen yksilön ainutlaatuisuuden syvä kunnioittaminen.

Me naiset olemme alkaneet heräämään yhä enemmän naisten yhteisölliseen voimaan ja rakkauteen, jossa voimme kohdata itsemme hyväksyttyinä, kokonaisina, juhlittuina, tuettuina, jossa voimme aidosti sydämessä tuntuvalla tavalla ilmaista, kasvaa, tukea ja kannustaa. Alamme yhdessä murtaa kauan vallinneita uskomuksia ja malleja naisten välisestä kilpailusta ja kateudesta, ja näemme miten toisen naisen vapautuminen, voimaantuminen, villiintyminen itse asiassa tukee ja luo tilaa meille tuolla samalla polulla. Huomaamme miten jokaisella meistä kaikkine puolinemme on paikkamme tässä yhteisessä piirissä, eikä toisen kukoistus ole pois meiltä vaan rohkaisee meitä kukoistamaan ja kukkimaan täydesti omalla ainutlaatuisella tavallamme osana tätä upeaa elämänkukkamerta.

Naisen Luonto ohjauksessa ennen kaikkea tulemme yhteen. Luomme tilan, jossa laskeutua sekä ympäröivään että sisäiseen luontoon, kohdaten itsemme, tutkiskellen ja leikitellen monimuotoisen naiseuden laaduilla, jakaen sen minkä sydämestämme tahdomme jakaa ja yhdistyä naiseuden parantavaan voimaan.

 

Katso tulevat kurssit ja retriitit osiosta ajankohtaista:

Löydät meidät: 

bottom of page