Energiahoito ja hoitava viesti

& Palautetta hoidoista

2018-08-24 00.51.59.jpg

Energiahoito ja hoitava viesti on yhdistelmä energiahoidosta ja intuitiivisesta kanavoinnista. Etähoito on mahdollisuus sinulle ottaa vastaan, päästää irti ja hengähtää omassa tilassasi. Välitän hoidon aikana nousseet viestit sinulle puhelun välityksellä, tai ääniviestin kautta.

Voit kertoa minulle toiveesi etukäteen ja hoito tapahtuu niitä kuunnellen. Energiahoito kestää n. tunnin ja äänitän sinä aikana tulleet viestit äänitiedostoksi ja lähetän ne sinulle.

Sinä tiedät jo kaiken ja tunnet itse itsesi lähimmin, eikä kauttani tuleva viesti ole koskaan omaa totuuttasi painavampaa. Kuitenkin se, että joku näkee sinut, voimavarasi ja kipukohtasi, voi olla arvokasta ja voimistavaa, monella tapaa.

Hoidon vastaanottaminen voi olla hyvä vaihtoehto silloin kun olet uuden taitteessa, kaipaat kokonaisvaltaista tukea energiahoidon ja viestien muodossa, tai valoa ja luottamusta seuraavaa askeltasi varten. Hoidon aikana nousevat viestit ovat usein asioita, mitkä ovat jo tiedossasi. Joskus kuitenkin kaipaamme kuulla asiat ulkopuolisen suusta. Voi olla todella helpottavaa, voimauttavaa ja luottamusta vahvistavaa, kun toinen näkee ja pukee sanoiksi sisäistä maailmaamme. Minun kauttani nousevat viestit liittyvät yleensä tunne-prosesseihin, mitä tällä hetkellä käyt läpi, ja antavat niihin perspektiiviä. 

 

Välitän viestit minulle luontaisella tavalla, ääneni kautta.  Voit valita vastaanottaa viestin äänitteenä,  Whatsuppin tai sähköpostin kautta. Lähettämäni näkijäviesti jää sinulle  (toki vain omaan käyttöön), joten voit kuunnella ja sulatella sen sisältöä omassa tahdissasi, sekä palata sen ääreen niin monesti kuin haluat. Hoito kestää yleensä n.45-60 min, sen aikana nousseet viestit lähetän 5-10 min. pätkissä ja viestien yhteiskesto on n. 40-60 min.


Energiahoidon ja viestin voit tilata lähettämällä minulle sähköpostiin viestiä, missä on nimesi, yhteystietosi ja mieluiten myös kuvasi. Tässä viestissä voit mainita, haluatko vastaanottaa hoidon ja viestit sähköpostitse vai ääniviestillä. Tahtoessasi voit myös jo kuvailla omaa tilannettasi tai aiheita, mihin kaipaat näkymiä tai tukea. Toivomiesi teemojen avaaminen antaa samalla luvan minulle tarkastella näitä aiheita syvemmin. Vastaan viestiin normaalisti viikon tai kahden sisällä.  

Voimme sopia myös erikseen ajan hoidolle, jos haluat olla linjoilla sen tapahtuessa. Perutusta ajasta 

veloitetaan 50% hoidon hinnasta.


Energiahoidon ja hoitavan viestin tilaukset osoitteeseen: Musiclottamaija@gmail.com 
Hinta: 30min 30e 60min 50e

Tai osoitteesta www.hyvinvoivin.fi

Tarjouksena:

 Näkijäviesti x 3x 60min :130e (norm 150e)
 


Voit tilata Hoitavan Näkijäviestin myös allaolevasta painikkeesta:

palautetta hoidoista

"Hoito ja siinä välittyneet viestit puhuttelivat erityisen henkilökohtaisesti ja läheltä juuri niissä asioissa mitkä ovat omassa paranemisprosessissani tällä hetkellä keskiössä. Tuntui erityisen luontevalta ja helpolta ottaa vastaan ja luottaa – liekö kanavan puhtaus ollut ensiluokkaista. On tuntunut hyvin tärkeältä ja oikealta, että sain vastaanottaa tämä hoitokontakti ja kuulla nämä viestit. Viestit selkiyttävät tilannettani ja opastavat ja tukevat minua matkallani eteenpäin.

 

Jokin minussa on muuttunut hoidon jälkeen. Se tuntuu auttaneen minun astua yli tietyn kynnyksen. Tietoinen työskentely paranemiseni eteen on sujunut helpommin, paremmin ja selkeämmin oikeaan suuntaan. Arvostan suuresti tätä hoitavaa lahjapakettia henkimaailman puolelta ja haluan kiitellä sinua, Lotta, korvaamattomasta ja kauniista osuudestasi hoidon välittäjänä. Koen sinussa tulevan maailmaan herkkää, juurtunutta ja kehittynyttä tietoisuutta. Kiitos ja siunausta työllesi!" -William

IMG-20200720-WA0014_edited.jpg

 

"Ensikosketukseni Lottaan tapahtui hänen äänensä kautta Elosfesteillä. Lotan työpaja siirtyi oman työpajan viereen ja hänen äänensä kosketti välittömästi. Lauluja kuunnellessani päätin mennä myöhemmin Lotan toiseen työpajaan. Siellä hänen välitön, lämmin ja naurava olemuksensa koskettivat sisintä vielä laulujakin enemmän.

 

Olin juuri viikko aiemmin saanut tietää sairastuneeni vakavasti ja erityisesti "voimalaulu" jäi mieleen soimaan työpajan jälkeen. Muutama päivä myöhemmin laulua hyräiltyäni rohkaistuin pyytämään Lotalta sanoja ja siitä keskustelusta alkoi meidän tutustuminen.

 

Sovimme etähoidon päivään ja hetkeen, jolloin olin sairaalassa pitkässä ja jännittävässä tutkimuksessa. Kesken tutkimuksen tunsin, kun minua tartuttiin kädestä ja samalla sydämelleni asetettiin toinen käsi. Jännitys helpotti ja tuntui, etten ole yksin. Tutkimuksen jälkeen päässäni soi melodia, jota hyräilin Tyksin pihassa kaatosadetta katsellessani. Samalla huomasin saaneeni Lotalta viestejä hoidosta. Kuuntelin ne kotona sekä vastasin niihin.

Lotta oli löytänyt sisimpäni, kasvukohtani, ne kipeimmätkin. Hänen tapansa kertoa hoidosta oli sisarellinen, lempeä, lämmin ja täynnä myötätuntoa sekä rakkautta. Sain Lotalta myös erittäin kauniin ja koskettavan lahjan: Oman laulun. 

 

Kokonaisuudessaan hoito auttoi minua uskomaan, että sairastuminen vie minua vain eteenpäin ja tulevaisuuteni on valoisa. Hoidosta sain varmistusta, että luottamalla itseeni ja intuitiooni, olen oikealla polulla. Olen varma, että minun ja Lotan piti tavata juuri tänä syksynä ja olen hänelle sydämestäni kiitollinen kaikesta saamastani avusta." -Sanna