NÄKIJÄVIESTI

& Palautetta hoidoista

Näkijäviesti on yhdistelmä energiahoidosta ja intuitiivisesta kanavoinnista. Etähoito on mahdollisuus sinulle ottaa vastaan, päästää irti ja hengähtää omassa tilassasi. Välitän hoidon aikana nousseet viestit sinulle puhelun välityksellä, tai ääniviestin kautta.

Sinä tiedät jo kaiken ja tunnet itse itsesi lähimmin, eikä kauttani tuleva viesti ole koskaan omaa totuuttasi painavampaa.
Kuitenkin se, että joku näkee sinut, voimavarasi ja kipukohtasi, voi olla arvokasta ja voimistavaa, monella tapaa.

Näkijäviesti voi olla hyvä vaihtoehto silloin kun olet uuden taitteessa, kaipaat kokonaisvaltaista tukea energiahoidon ja viestien muodossa, tai valoa ja luottamusta seuraavaa askeltasi varten. Hoidon aikana nousevat viestit ovat usein asioita, mitkä ovat jo tiedossasi. Joskus kuitenkin kaipaamme kuulla asiat ulkopuolisen suusta. Voi olla todella helpottavaa, voimauttavaa ja luottamusta vahvistavaa, kun toinen näkee ja pukee sanoiksi sisäistä maailmaamme. Minun kauttani nousevat viestit liittyvät yleensä tunne-prosesseihin, mitä tällä hetkellä käyt läpi, ja antavat niihin perspektiiviä. 

 

Välitän viestit minulle luontaisella tavalla, ääneni kautta.  Sessio tapahtuu joko puhelun välityksellä, tai ääniviesti-äänitteen kautta. Jos valitset vastaanottaa viestin äänitteenä, saat sen sähköisesti Whatsuppin tai sähköpostin välityksellä omaksesi. Lähettämäni näkijäviesti jää sinulle  (toki vain omaan käyttöön), joten voit kuunnella ja sulatella sen sisältöä omassa tahdissasi, sekä palata sen ääreen niin monesti kuin haluat. Hoito kestää yleensä n.45 min, sen aikana nousseet viestit lähetän 5-10 min. pätkissä ja viestien yhteiskesto on n. 40-60 min.


Näkijäviestin voit tilata lähettämällä minulle sähköpostiin viestiä, missä on nimesi ja yhteystietosi. Tässä viestissä voit mainita, haluatko vastaanottaa hoidon ja viestit puhelimitse vai ääniviestillä. Tahtoessasi voit myös jo kuvailla omaa tilannettasi tai aiheita, mihin kaipaat näkymiä tai tukea. Vastaan normaalisti viikon tai kahden sisällä.  


Hoitavan näkijäviestin tilaukset osoitteeseen: Musiclottamaija@gmail.com 
hinta: 60e sis alvin.
Voit tilata tämän myös allaolevasta painikkeesta:

palautetta hoidoista

"Hoito ja siinä välittyneet viestit puhuttelivat erityisen henkilökohtaisesti ja läheltä juuri niissä asioissa mitkä ovat omassa paranemisprosessissani tällä hetkellä keskiössä. Tuntui erityisen luontevalta ja helpolta ottaa vastaan ja luottaa – liekö kanavan puhtaus ollut ensiluokkaista. On tuntunut hyvin tärkeältä ja oikealta, että sain vastaanottaa tämä hoitokontakti ja kuulla nämä viestit. Viestit selkiyttävät tilannettani ja opastavat ja tukevat minua matkallani eteenpäin.

 

Jokin minussa on muuttunut hoidon jälkeen. Se tuntuu auttaneen minun astua yli tietyn kynnyksen. Tietoinen työskentely paranemiseni eteen on sujunut helpommin, paremmin ja selkeämmin oikeaan suuntaan. Arvostan suuresti tätä hoitavaa lahjapakettia henkimaailman puolelta ja haluan kiitellä sinua, Lotta, korvaamattomasta ja kauniista osuudestasi hoidon välittäjänä. Koen sinussa tulevan maailmaan herkkää, juurtunutta ja kehittynyttä tietoisuutta. Kiitos ja siunausta työllesi!" -William

 

"Ensikosketukseni Lottaan tapahtui hänen äänensä kautta Elosfesteillä. Lotan työpaja siirtyi oman työpajan viereen ja hänen äänensä kosketti välittömästi. Lauluja kuunnellessani päätin mennä myöhemmin Lotan toiseen työpajaan. Siellä hänen välitön, lämmin ja naurava olemuksensa koskettivat sisintä vielä laulujakin enemmän.

 

Olin juuri viikko aiemmin saanut tietää sairastuneeni vakavasti ja erityisesti "voimalaulu" jäi mieleen soimaan työpajan jälkeen. Muutama päivä myöhemmin laulua hyräiltyäni rohkaistuin pyytämään Lotalta sanoja ja siitä keskustelusta alkoi meidän tutustuminen.

 

Sovimme etähoidon päivään ja hetkeen, jolloin olin sairaalassa pitkässä ja jännittävässä tutkimuksessa. Kesken tutkimuksen tunsin, kun minua tartuttiin kädestä ja samalla sydämelleni asetettiin toinen käsi. Jännitys helpotti ja tuntui, etten ole yksin. Tutkimuksen jälkeen päässäni soi melodia, jota hyräilin Tyksin pihassa kaatosadetta katsellessani. Samalla huomasin saaneeni Lotalta viestejä hoidosta. Kuuntelin ne kotona sekä vastasin niihin.

 

Lotta oli löytänyt sisimpäni, kasvukohtani, ne kipeimmätkin. Hänen tapansa kertoa hoidosta oli sisarellinen, lempeä, lämmin ja täynnä myötätuntoa sekä rakkautta. Sain Lotalta myös erittäin kauniin ja koskettavan lahjan: Oman laulun. 

 

Kokonaisuudessaan hoito auttoi minua uskomaan, että sairastuminen vie minua vain eteenpäin ja tulevaisuuteni on valoisa. Hoidosta sain varmistusta, että luottamalla itseeni ja intuitiooni, olen oikealla polulla. Olen varma, että minun ja Lotan piti tavata juuri tänä syksynä ja olen hänelle sydämestäni kiitollinen kaikesta saamastani avusta." -Sanna

 

 

 

LOTTA MAIJA

 

 

musiclottamaija@gmail.com

FB / IG / Youtube - Lotta Maija Music

© 2020- All rights reserved Lotta Maija Music